Over ons

Meer over ons

Mijn naam is Elisa en sinds enige jaren ben ik de super trotse eigenaresse  van het prachtige Casa Fontelheira.

Al mijn hele leven heb ik gedroomd van een vakantiehuis in het buitenland, heerlijk onder de zon en zonder de hectiek en drukte van het westerse leven. Vele landen hebben de revu gepasseerd maar al snel kwam ik tot de conclusie dat het Noorden van Portugal toch wel DE juiste bestemming was.

Het eerlijke en heerlijke eten, de gastvrije bevolking, de oase van natuur en nog vele ingrediënten hebben mij doen besluiten dat Noord Portugal de juiste keus was.

Lang heb ik niet hoeven zoeken want door een toeval kwam ik gelijk bij mijn paradijsje terecht. De authenticiteit, het hoofdgebouw geheel in graniet opgebouwd en het uitzicht maakten mij gelijk helemaal dol. Ik besloot niet verder te zoeken maar gelijk mijn vakantiehuis aan te kopen. Casa Fontelheira is het oudste huis uit de gemeente Vila Nune en stamt uit het jaar 1860.  Een prachtig verbouwde quinta geheel opgetrokken uit graniet.

 

Liefs en hopelijk een keer tot snel in Noord Portugal,

Elisa, Max, Ko en Beauty

in de media

Casa Fontelheira in de media

President van Cabeceiras op bezoek

Whoop Whoop! 23 juli 2018 hebben we hoog en officieel bezoek gehad van de president van Cabeceiras en zijn delegatie op Casa Fontelheira! Met blozende wangetjes en in ons beste Portugees uitgelegd wie we zijn, wat we doen, en hoe we werken. ’t Niet alleen verhuren van accommodaties, maar onze gasten het ultieme vakantie gevoel geven waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het samenwerken met onze Portugese partners als Projeto Raizes, Emotions, Vertical Dream en natuurlijk de gemeente zelf, voor ons belangrijke factoren zijn voor het succes van Casa Fontelheira!

Ga naar de fotoreportage

Nieuwsgierig..? Klik op de button om meteen te reserveren

  Hieronder vragen wij u om de volgende gegevens aan te vullen:


  Uw reserveringsnummer :

  Wil u bij aankomst een fles champagne op de kamer:

  Wilt u bij aankomst dineren?

  Met hoeveel mensen wilt u dineren?

  Heeft u nog andere wensen?

  Hartelijk dank en tot snel!

  Translate »