Eten en Drinken

Van ontbijt tot borrel en diner

Hoe heerlijk is het om op vakantie helemaal niets aan het eten te hoeven doen? Daarom verwennen wij onze gasten maar wat graag. Van een vers ontbijtje in de morgen, tot een gezellige meet & greet in de namiddag en een diner bij zonsondergang. Alles is verser dan vers, want natuurlijk maken we gebruik van lokale producten. Iedere dag halen we onze ingrediënten uit eigen tuin of bij de boer verderop. Zo proef je de échte Portugese lekkernijen.

Ontbijt

Geen gehaast en gevlieg ’s morgens, maar heerlijk in alle rust wakker worden. Iedere morgen brengen we naar wens een goed gevulde picknickmand bij je aan de ‘deur’. De verse broodjes komen van de bakker uit de streek. Je geeft je bestelling gemakkelijk op bij de receptie.

Borreltijd

In de middag serveren wij regelmatig een heerlijke petiscos (tapas) schaal van het huis rondom het terras en zwembad. Even gezellig kletsen, kennismaken en ervaringen uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kan je hier natuurlijk terecht voor een lekkere cocktail of een gezonde vruchtensmoothie à la Casa Fontelheira.

Dineren

In de avond zorgen wij ervoor dat je rond 19.00 uur aan kan schuiven. Het menu verschilt elke dag en zo ook de prijs. De ene dag gaan we gezellig met elkaar barbecueën en de volgende avond kan je romantisch genieten van een culinair hoogstandje uit eigen keuken. De verse producten komen uit de omgeving en worden allemaal door lokale boeren geteeld. Veel kruiden komen rechtstreeks van ons eigen land, hoe bijzonder is dat? Het diner serveren wij in onze gezellige Adega of op onze authentieke binnenplaats.