Lodges

logo zonder balk

PALMEIRA

Romantisch hemelbed en veel privacy dankzij 2 verdiepingen!

Romantisch hemelbed en veel privacy dankzij 2 verdiepingen!
Deze luxe safari lodge heeft een riante badkamer met een luxe grote hammam stortdouche, toilet en dubbele wasbak. De keuken heeft een vierpits gasstel, koelkast, koffiemachine en verdere keukenbenodigdheden. Er is voldoende ruimte voor de gezellige eethoek. Op de grote veranda die veel privacy geeft, vind je de heerlijke loungehoek om te relaxen. Verder kun je aan de picknicktafel genieten van een heerlijk vers ontbijtje bij de opkomende zon. Deze lodge is omgeven door bomen en daarom heerlijk schaduwrij. 

Bijzonder in deze lodge:

  • Goed nieuws!

    Goed nieuws voor onze gasten in het voor- en naseizoen: we hebben geïnvesteerd in prachtige ecologische pallet kachels. De uitstraling van een houtkachel, maar veiliger én beter voor het milieu. Want met al het groen om ons heen, hebben we hart voor de natuur en kiezen we voor duurzaam. Geen koude uurtjes meer! Je ontspant gewoon heerlijk bij deze hartverwarmer.

Bom Jardim

Verde

Floresta

Omgeven door groen en alleen het tentdoek tussen jou en de sterren! Deze luxe safari lodges zijn hebben een riante badkamer met een luxe grote hammam stortdouche, toilet en dubbele wasbak. De keuken heeft een vierpits gasstel, koelkast, koffiemachine en verdere keukenbenodigdheden. Er is genoeg ruimte voor de gezellige eethoek. Op de grote veranda met adembenemend uitzicht vind je de heerlijke loungehoek en picknickbank om bij de ochtendglorie te genieten van een heerlijk ontbijtje. Alle lodges zijn omgeven door prachtig aangelegde tuinen en bieden veel privacy.  

Bijzonder in deze lodges

Translate »